Skip to content
Mosaic Wall Home acasa
Mosaic Wall Home acasa
Mosaic Wall Home acasa
Mosaic Wall Home acasa
Mosaic Wall Home Nunta
Mosaic Wall Home Nunta
Mosaic Wall Home Nunta

Mosaic Wall Home

Acum ca timpul ne permite, este momentul potrivit sa revedem pozele facute de-a lungul timpului si stocate in calculatoare sau telefoane. Sa le sortam sau sa le aranjam pentru ca una dintre indeletnicirele acestor zile cand trebuie sa stam acasa, este curatenia. Cu aceasta ocazie putem sa facem o selectie de poze si sa ne creeam un tablou inedit cu amintirile din ultimul timp. 

Am incercat sa gasim cateva scenarii care s-ar potrivi acestui produs si vi le impartasim in cele ce urmeaza.

  • Daca vreti sa le faceti o surpriza parintilor sau bunicilor, ocupati-le timpul unei zile cu completarea unui asemenea tablou. Sigur se vor amuza de multitudinea de poze cu nepoti sau cu copiii lor in diverse ipostaze, iar la final sa rezulte, de ce nu, o poza cu nepotii alaturi de ei sau o poza de grup cu toata lumea de la Craciun.
  • Ai facut o sedinta foto cu bebelusul tau dupa nastere, apoi  a urmat botezul unde s-au facut iar o multitudine de poze frumoase. Puteti selecta cele mai frumaose momente din ziua respectiva, iar la final sa rezulte o poza superba de la sedinta foto.
  • Se apropie ziua nasilor de cununie. Faceti-le o supriza pe care s-o descopere pas cu pas completat tabloul cu cele mai reusite fotografii de la evenimentul unde v-au devenit parinti spirituali.
  • Ai gasit sute, mii 🙂 de poze cu copilul tau care acum are 10 ani, sa spunem. Vacante, serbari, bunici, zile de nastere si multe alte momente pe care ai vrea sa le revezi mai des. Pune-i pe toti la o masa si montati un mosaic wall ca sa revedeti cele mai frumaose amintiri alaturi de copilul vostru.
  • Sau, ai o poza deosebita din ultima vacanta pe care ai avut-o dar alaturi de ea, mai ai multe alte poze preferate pe care ai vrea sa le revezi. Punele-le pe toate la un loc intr-un mosaic wall facut chiar de voi, acasa.

Implica toata familia, pisoi, catel, bebel in construirea lui iar la final bucurati-va de noua decoratieune a casei voastre.

Cadou

Alaturi de setul Mosaic Wall Home vei primi si poza principala dimensiune 10x15cm pe magnet.

Cum il obtii?

Este simplu! Dai click pe butonul de mai jos.
Ne spui dimesiunea mosaicului, alaturi de datele tale. Urmeaza apoi sa ne trimiti pozele prin www.wetransfer.com si sa ne specifici care este poza principala. Numarul de poze pe care trebuie sa-l trimiti este specificat la dimensiunile fiecarui mosaic wall. 
Inainte de printare, vom face o simulare pe care ti-o vom trimite pe email ca sa stii dinainte cum va arata rezultatul final. Apoi in maxim 5 zile lucratoare iti vom livra produsul sau il poti ridica de la sediul nostru, in functie de optiunea aleasa de tine.

Preturi