Skip to content

Intrebari frecvente despre Mosaic Wall

Ce este Mosaic Wall?

Ce este? Un colaj interactiv, despre voi ! Din departare este tabloul perfect, dar apropie-te si priveste cu atentie! Cadru cu cadru, este compus din momente vesele, haioase, intense ce contureaza povestea din spatele tabloului. Pozele care-l compun sunt facute la cabina foto, dar putem adauga si poze facute de fotograful tau in ziua evenimentului.

Ce dimensiuni poate avea?

Cele mai populare dimensiuni sunt 50x70cm, 70x100cm si 100x100cm, dar dimensiunea mosaic wall-ului poate fi cat iti doresti atata timp cat o putem imparti in patratele de 5x5cm.

Cat spatiu ocupa sevaletul pentru Mosaic Wall?

Locul destinat sevaletului pe care va sta tabloul ce urmeaza a fi completat de invitati, nu necesita mai mult de 1x1m. Este de preferat ca sevaletul sa fie in apropierea cabinei foto pentru o mai buna coordonare a participantilor, dupa ce pozele au fost printate.

Care este modul de prezentare al Mosaic Wall la eveniment?

Tabloul Mosaic va fi amplasat pe un suport tip sevalet. Acesta ii ofera stabilitate pe parcursul completarii si are si un aspect placut, integrandu-se in orice decor.

Pozele pot fi mate sau lucioase?

Pozele ce alcatuiesc tabloul pot fi mate sau lucioase, in functie de preferinte. Ce trebuie sa stiti insa este ca suprafa lucioasa a pozei va reflecta lumina ambientala mai mult decat varianta mata. Daca acest lucru nu te deranjeaza, poza lucioasa poate fi varianta castigatoare,

Cine le explica invitatilor cum se completeaza Mosaic Wall?

Cand comanzi Mosaic Wall Event trimitem automat si un asistent care va avea grija ca invitatii sa fie informati si indrumati catre tablou. Asistentul le va explica participantilor cum si unde sa lipeasca pozele corect, astfel la final o sa rezulte poza aleasa initial.

Cand se printeaza pozele pentru Mosaic Wall?

Pozele se printeaza pe loc, chiar in timpul sesiunilor foto. Un print dureaza aproximativ 5 secunde.

Ce se intampla daca un invitat a lipit poza gresit pe tablou?

Daca din greseala un invitat a lipit gresit o poza sau mai multe, asistentul va dezlipi pozele pozitionate gresit, va reprinta si le va lipi in pozitia corecta pe tablou.

Cand trebuie sa furnizez poza principala?

Poza principala, sau poza care va rezulta dupa completarea colajului mosaic, poate fi furnizata inainte de eveniment cu circa 3-6 zile sau poate fi furnizata chiar in ziua evenimentului, de exemplu, o poza facuta la sedinta foto din acea zi.

Cum stiu daca poza principala aleasa este potrivita?

Ca sa stii dinainte cum va arata tabloul mosaic, noi iti vom face o simulare cu poza trimisa de tine. Vom folosi pentru a forma mosaic-ul fotografii care au aproape acelasi fundal cu cel pe care-l vom folosi la evenimentul tau, pentru a avea un rezultat cat mai apropiat de cel final. Aceasta simulare nu va fi posibila si pentru situatia in care ne furnizati poza in ziua evenimentului.

Pot combina pozele de la cabina foto cu poze de la fotograf?

Pozele care formeaza mosaic wall pot proveni de la cabina foto, printate atunci pe loc iar la acestea putem adauga si poze dintr-o selectie facuta de voi ulterior sau poze selectate de fotograful de eveniment. Acestea se vor adauga aleatoriu pe panoul mosaic astfel incat sa nu avem impresia de ceva adaugat fortat :).

Pot include fotografii de la sedinta foto?

Da, putem combina fotografii facute la sedinta foto sau poate chiar de tine, cu cele pe care le vor face invitatii la cabina foto, astfel rezultatul va fi spectaculos.

Se pot folosi poze de pe Instagram?

Da, putem folosi poze urcate de invitati pe Instagram, insotite de un hashtag pe care il vom stabili inaintea evenimentului, doar pentru pozele care se doresc printate pentru Mosaic Wall.

Ce se intampla daca Mosaic Wall nu se completeaza pana la finalul evenimentului?

Daca Mosaic Wall-ul nu va fi complet pana la finalul evenimentului nu-ti face probleme, exista doua posibilitati prin care putem termina de completat tabloul:
1. Facem duplicat la o parte din fotografiile existente sau
2. Luam fotografii facute de fotograful tau de eveniment.

Ce inseamna Mosaic Wall Digital?

Mosaic Wall Digital reprezinta fisierul care rezulta din colarea tuturor pozelor ce formeaza tabloul final. Pentru a intra in posesia acestui fisier, trebuie doar sa ne trimiti pozele din care doresti sa fie format tabloul si poza principala, iar noi iti vom trimite pe email, Mosaic Wall-ul Digital.